O le a le tulaga o le uta i le sami talu ai nei?

A'o fa'avavevave le toe fa'aleleia o fefa'ataua'iga o oloa i le lalolagi ina ua mae'a le pa'u o le 2023, o tau o uta o le vasa na fa'aalia talu ai nei se si'i tele. "O le tulaga e toe manatua ai le vevesi ma le siisii ​​o tau o uta i le sami i le taimi o le faʻamaʻi," o le tala lea a se tagata suʻesuʻe sinia o felaʻuaʻiga i Xeneta, o se faʻamaumauga o uta.

E manino lava, o lenei tulaga e le gata ina toe foʻi mai i le vevesi i le maketi o felauaiga i le taimi o le faʻamaʻi, ae faʻaalia ai foi le ogaoga o luʻitau o loʻo feagai nei ma le lalolagi sapalai filifili.
E tusa ai ma le Freightos, o le 40HQ uta uta uta mai Asia i le US West Coast ua siitia i le 13.4% i le vaiaso talu ai, ma faailogaina ai le lona lima o vaiaso sosoo o le agai i luga. E fa'apena fo'i, o lo'o fa'aauau pea ona si'itia le tau o pusa mai Asia i Europa i Matu, e sili atu i le faatoluina mai le vaitaimi lava e tasi i le tausaga talu ai.

a

Ae ui i lea, e masani ona talitonu le aufaipisinisi, o le mafuaʻaga o lenei siʻitia o tau o uta o le sami e le mafua mai i faʻamoemoega mautinoa maketi, ae mafua mai i le tuʻufaʻatasia o mea taua. O ia mea e aofia ai le pisi i uafu i Asia, e ono fa'alavelaveina uafu i Amerika i Matu po'o le tautua o nofoaafi ona o le tete'e o tagata faigaluega, ma le fa'atupula'ia o fete'ena'iga tau fefa'ataua'iga i le va o Amerika ma Saina, o ia mea uma na mafua ai le si'itia o tau o uta.
Se'i o tatou amata ile va'ava'ai i le fa'ato'ato'a lata mai o uafu i le lalolagi. E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai mai le Drewry Maritime Consulting, e oʻo mai ia Me 28, 2024, o le averesi o taimi faʻatali i le lalolagi atoa mo vaʻa pusa i uafu ua oʻo i le 10.2 aso. Faatasi ai ma i latou, o le taimi faʻatali i taulaga o Los Angeles ma Long Beach e maualuga i le 21.7 aso ma le 16.3 aso, aʻo le taulaga o Shanghai ma Sigapoa ua oʻo foi i le 14.1 aso ma le 9.2 aso.

Aemaise lava le mataʻina o le mea moni o le faʻapipiʻiina o atigipusa i le Taulaga o Sigapoa ua oʻo i se tulaga e leʻi tupu muamua. E tusa ai ma le lipoti lata mai a Linerlytica, o le numera o containers i totonu o le Taulaga o Sigapoa o loʻo faʻatupulaʻia tele ma o loʻo faʻalavelaveina le faʻalavelave. O le tele o vaʻa o loʻo tutu i fafo o le uafu o loʻo faʻatali mo le faʻatau, faʻatasi ai ma le tele o faʻamaumauga e sili atu nai lo le 450,000 TEUs o containers, lea o le a matua faʻamalosia ai laina sapalai i le itulagi o le Pasefika. I le taimi nei, o le ogaoga o le tau ma meafaigaluega ua le manuia e le kamupani telefoni Transnet ua mafua ai le sili atu i le 90 vaʻa o loʻo faʻatali i fafo atu o le taulaga o Durban uafu.

e

E le gata i lea, o le faʻatupulaia o feeseeseaiga tau fefaʻatauaʻiga i le va o Amerika ma Saina ua i ai foi se aafiaga tele i luga o le taulaga.
O le faʻasalalauga lata mai o le tele o tau i oloa mai Saina i totonu o le US ua taʻitaʻia ai le tele o kamupani e faʻaulufaleina oloa i le taimi muamua ina ia aloese ai mai lamatiaga e ono tulaʻi mai. O Ryan Petersen, o le fa'avae ma le Pule Sili o le kamupani telefoni feavea'i o Flexport, na ta'ua i luga o fa'asalalauga fa'asalalau e fa'apea, o lenei faiga fa'aulufale mai o le popole i tau fou e mautinoa lava ua fa'atuputeleina ai le fa'ato'ato'a o uafu i Amerika. Ae ui i lea, atonu o le a sili atu le taufaafefe o le a oʻo mai. I le faaopoopo atu i feeseeseaiga tau fefaʻatauaʻiga a Amerika ma Saina, o le taufaʻamataʻu o le osofaʻiga o nofoaafi i Kanata ma faʻatalanoaga konekarate mo US dockworkers i sasaʻe ma saute o le US ua popole ai le au faʻaulufale mai ma le au faʻatau atu i tulaga tau maketi i le afa lona lua o le tausaga. Ma, faatasi ai ma le maualuga o le vaitau o felaʻuaʻiga e taunuu vave, o le a faigata ona faʻaitiitia le pisi o taulaga i totonu o Asia i se taimi lata mai. O lona uiga o tau o fela'ua'iga e ono fa'aauau pea ona si'itia i se taimi pu'upu'u, ma o le mautu o le sapalai o le lalolagi o le a feagai ma lu'itau tetele. Ua toe faamanatu mai foi le au faatau oloa i totonu o le atunuu ma le au faatau atu i fafo, e ao ona mataituina faamatalaga o uta ma fuafua mamao a latou oloa faaulufale mai ma auina atu i fafo.

Ningbo Bincheng Packaging Material Co., Ltd aemaise lava moPepa Matua Lola,FBB laupapa atigipusa gaugau,laupapa faatufugaga,laupapa fa'akomepiuta ma tua efuefu,pepa offset, pepa faatufugaga, pepa kraft paepae, ma isi.

E mafai ona matou tuʻuina atu tulaga maualuga ma tau faʻatauvaga e lagolago ai a matou tagata faʻatau.


Taimi meli: Iuni-12-2024